Ajankohtaista 2014

Northern Coasts 2014

Merivoimat johtaa monikansallisen Northern Coasts -harjoituksen (NOCO) 29. elokuuta – 12. syyskuuta 2014. Lue lisää

Aurajoki, Turku

Katso kaikki kuvat (11)

Deutsche Marine

Katso kaikki kuvat (12)

Svenska Marinen

Katso kaikki kuvat (21)


Lithuanian Navy

Click


Royal Norwegian Navy

Click

Belgian Navy

Click

SEAGAS – Tankki täyteen ja menoksi

21.8.2014
SEAGAS on maailman ensimmäinen LNG (Liquefied Natural Gas) tankkausalus. AGA toimittaa nesteytettyä maakaasua (LNG) m/s Viking Gracelle. SEAGAS-tankkausalus vie päivittäin Gracelle 60–70 tonnia LNGtä. Tankkaus kestää vajaan tunnin ja tapahtuu aikana, jolloin Grace on Tukholman Stadsgårdenin satamassa.


Katso kaikki kuvat (6)

TURVA – Rajavartiolaitoksen uusi ulkovartiolaiva

3.8.2014
Rajavartiolaitoksen vartiolaiva TURVA esittäytyi turkulaisille Gangut Regatta-tapahtuman yhteydessä Valkoisen Talon edustalla


Katso kaikki kuvat (7)

v/l TURVA on 95,9 m pitkä ja 17,4 m leveä. v/l TURVA on teknisesti huippuluokkaa ja toimii rajaturvallisuustehtävien ohella meripelastustehtävissä ja vaativissa ympäristöturvallisuuden tehtävissä. Aluksella on suuri öljyntorjuntakapasiteetti, mikä parantaa Suomen ja Itämeren alueen merellistä öljyntorjuntakykyä. VL Turvasta ja sen vaiheista löydät lisää tietoja Turvan omilta sivuilta osoitteesta www.raja.fi/uvl10.

Merirosvolaiva PIRATE – Merirosvolaivan matka pysähtyi Turkuun – poliisi takavarikoi aluksen

4.7.2014
Kokkolasta Tallinnaa kohti lähteneen Pirate-merirosvoaluksen matka on pysähtynyt Turun satamaan. Turun poliisi takavarikoi laivan välittömästi. Takavarikointi liittyy aluksen entisen omistajan talousrikosepäilyihin.


Katso kaikki kuvat (4)

MEIN SCHIFF 3

28.5.2014
STX Finland Oy:n Turun telakka luovutti 22.5.2014 TUI Cruisesille varustamon ensimmäisen uudisrakennuksen. Kuvassa MEIN SCHIFF 3 lähdössä Turusta.


Katso kaikki kuvat (10)

AlustiedotSijaintiTUI Cruises

Tykkivene KARJALA

26.5.2014
Merikeskus Forum Marinumin museolaiva tykkivene KARJALA 04 käväisi Turun korjaustelakalla Naantalin Luonnonmaalla. Alukselle tehtiin vedenalaisten alueiden puhdistus, huolto ja maalaustyöt sekä kansirakenteiden huolto- ja maalaustöitä. Edellinen telakointi tehtiin kymmenen vuotta sitten.


Katso kaikki kuvat (3)

Comments are closed.